Fotomaratonin järjestäjä tiedottaa

Ylioppilaskamerat kiittää kaikkia Fotomaratoniin osallistuneita! Kilpailun osallistujamäärä ylitti tänä vuonna viime vuosien keskimääräisen tason. Harmia monelle osallistujalle aiheutti maaliintulon ja kuvien vastaanoton yhteydessä pitkä odotusaika. Tähän olivat syynä tekniset ongelmat sekä se, että työntekijäresurssimme eivät olleet riittävät. Kilpailun järjestäjä pahoittelee tästä aiheutunutta sekaannusta. Tulevina vuosina pyrimme parantamaan kuvien vastaanoton järjestelyjä.

Jotta kaikki kilpailuun osallistuneet tulisivat tasavertaisesti kohdelluiksi, otamme vastaan kilpailukuvia poikkeuksellisesti tiistaihin 25.8. klo 24 asti sähköpostilla. Nämä kuvat arvioidaan samoilla kriteereillä kuin itse kilpailuun palautetut kuvat. Emme hyväksy kilpailuajan (21.8. klo 17-23) ulkopuolella otettuja kuvia. Pyydämme kuvia lähetettäessä tarkistamaan että kuvat on nimetty kilpailutehtävien mukaan. Toivomme lisäksi tiedostojen olevan jpeg-muodossa.
Sähköpostiosoite: ylioppilaskamerat@gmail.com.

8 thoughts on “Fotomaratonin järjestäjä tiedottaa

 1. Toivottavasti raati otta huomioon sellainen pikku seikka että kilpailun aikan otetut kuvat tuskin ovat käsiteltyjä mutta nämä jälkikäteen lähetetyt kuvat ovat aivan varmasti käsiteltyjä.

 2. Raati huomioi sisällöllisesti käsitellyt kuvat arvostelussa. Tekninen laatu mukaanlukien mm. valotuksen ja kontrastin perussäädöt ei ole erityinen arvosteluperuste.

  Terveisin,
  Ylioppilaskamerat

 3. Odottelemme jännittyneenä tietoa tuloksista… Milloin jännitys loppuu?

 4. Hei,
  Koskas näitä tämän vuoden kisan parhaita otoksia saa ihastella netissä?

 5. Varmasti monella oli kiusausta käsittelyyn, kun kuvat pystyi lähettämään jälkikäteen.
  Vaikka originaalin rajausta ei kaiketi edes lasketa käsittelyksi, niin jo silläkin voisi vaikuttaa sisältöön huomattavasti.

  Joka tapauksessa omat kuvani ovat “suoraan kamerasta”. Se kai oli kisan ideakin. Olin tyytyväinen, että tällainen jälkitoimitusmahdollisuus suotiin.

  Eli Humblelle: Kaikki jälkikäteen lähetetyt eivät aivan varmasti ole käsiteltyjä. Toisaalta, jos jollain on ollut läppäri mukana, niin käsiteltyjä voi olla jo illalla toimitetuissa. Säännöissä ei kai tähän oteta kantaa?

 6. Koska saamme kuva ja tulokset nähtäville? Kilpailuhan päättyi jo kohta pari viikkoa sitten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.