Tietoa kilpailusta

Ylioppilaskamerat ry järjestää jälleen Helsingissä taiteiden yönä 21.8.2009 klo 17-23 perinteikkään valokuvauskilpailun. Taiteiden yö on täynnä tapahtumia, joten nähtävää ja kuvattavaa löytyy varmasti!

Kilpailussa kuvataan kuuden tunnin aikana 12 kuvaa 12 eri aiheesta. Aiheet jaetaan neljän sarjoissa 2 tunnin välein. Ensimmäiset neljä aihetta julkaistaan myös näillä sivuilla kilpailun alkaessa, joten kisan voi aloittaa vaikka suoraan työpaikalta.

Osallistumismaksu on 5 euroa.

Kisatoimisto sijaitsee uudella ylioppilastalolla Alina-salissa (Mannerheimintie 5 A).

Katso sivun oikeasta reunasta lisätietoa tai kysy osoitteesta info[at]ylioppilaskamerat.fi. Tervetuloa mukaan!

See the menu to the right for information in English!

Leave a Reply

Your email address will not be published.