Yleistä vuoden 2010 kilpailusta

Ylioppilaskamerat ry järjestää jälleen Helsingissä Taiteiden yönä perjantaina 27.8.2010 klo 17-23 perinteikkään valokuvauskilpailun. Taiteiden yö on täynnä tapahtumia, joten nähtävää ja kuvattavaa löytyy varmasti!

Ensimmäiset neljä kuvaustehtävää julkaistaan kisatoimistolla sekä näillä nettisivuilla kello 17:00. Kisan voi aloittaa myöhemminkin illan aikana. Startin jälkeiset kuvaustehtävät julkaistaan vain kisatoimistolla.

Kilpailussa kuvataan kuuden tunnin aikana 12 kuvaa 12 eri aiheesta annetussa järjestyksessä. Aiheet julkaistaan neljän sarjoissa 2 tunnin välein. Kisaan voi osallistua filmi- tai digikameralla. Digikameran muistikortilta ladataan kisan lopussa 12 viimeistä kuvaa, joten ota toinen muistikortti mukaan mikäli haluat kuvata muitakin kuin kisakuvia.

Osallistumismaksu on 5 euroa, maksu onnistuu vain käteisellä. Parhaille on luvassa mainetta, kunniaa ja huikeita palkintoja!

Kisatoimisto sijaitsee uudella ylioppilastalolla Alina-salissa (Mannerheimintie 5 A, 3. kerros).

Katso sivun oikeasta reunasta lisätietoa tai kysy osoitteesta info[at]ylioppilaskamerat.fi. Tervetuloa mukaan!

Leave a Reply

Your email address will not be published.