Fotomaraton 2011 tulossa!

Taiteiden yönä 26.8 on taas valokuvaajille tekemistä luvassa, sillä tuttuun tapaan samana päivänä järjestetään Fotomaraton -valokuvauskilpailu. Tarkempia tietoja on luvassa, joten pysy kuvausetäisyydellä!

2 thoughts on “Fotomaraton 2011 tulossa!

  1. Fotomaraton 2011. 12 viimeistä kuvaa muistikortilta, eli ota toinen muistikortti mukaan jos haluat kuvata muita kuvia. Mielestäni kohtuutonta. Jää esim. tilanteista kuvat automaattisesti pois. Oulussa kisasin vastaavan kilpailun 2009 ja siellä onnistui poimia kisakuvat muiden joukosta.

  2. Jos kuvaajalla on läppäri, voi kaikki kuvat ottaa itselleen talteen ja jättää muistikortille palautushetkellä vain 12 kisakuvaa. Muutoin on käytettävä kahta muistikorttia. Kuvien palautuksen yhteydessä toimitsijoilla ei ole aikaa valikoida kuvia, tämän takia palautettaessa hyväksytään muistikortilta vain 12 viimeistä kuvaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.