Fotomaraton 2016

Ylioppilaskamerat ry järjestää jälleen taiteiden yönä 25.8.2016 perinteikkään valokuvauskilpailun!

info lyhyesti: Osallistua saa yksilönä tai enintään 3 hengen ryhmänä – joko maksullisessa tai ilmaissarjassa. Kuvat, yksi kustakin aiheesta, saa ottaa joko digitaalisina tai filmille (1 rulla, jolla tasan 12 kuvaa oikeassa järjestyksessä). Kilpailuun sisältyy yhteensä 12 aihetta, jotka julkaistaan näillä sivuilla kolmessa erässä (aiheet 1-4 klo 17, aiheet 5-8 klo 19, ja aiheet 9-12 klo 21). Vaihtoehtoisesti aiheet voi käydä tiedustelemassa Fotomaratonin toimistolta. Valmis kuvasarja tulee toimittaa klo 23.00 mennessä Fotomaratonin toimistolle (Mannerheim-salin edessä, Uuden Ylioppilastalon A-rappu, 5. kerros, Mannerheimintie 5). Osallistumiseen ei tarvita erillistä ilmoittautumista, vaan yhteystiedot ja maksullisen sarjan maksu peritään kuvien palautuksen yhteydessä. Tarkemmat ohjeet löytyvät oikealta löytyvien linkkien takaa.

—-

Brief info in English:

Ylioppilaskamerat ry (the Helsinki University photographic club) is once again organizing the traditional Fotomaraton photography competition as part of Helsinki’s Night of the Arts. Idividuals or groups of up to three people may enter the competition to create a series of twelve photographs matching twelve assignments. The assignments will be published in three sets during the course of the evening – subjects 1-4 at 5 pm, 5-8 at 7 pm and finally 9-12 at 9 pm. Participants must submit their entries by 11 pm sharp at the Fotomaraton office (5th floor landing, in front of the Mannerheim-auditorium of the New Student House, Mannerheimintie 5, ”A”-stairway). No initial sign-up is required – it is enough to simply show up at the office with the final entries before the deadline (11 pm). More detailed information can be found through the links on the right side of this page.